Kok ris etter anvisning på pakken. 

Bland kokosmelk, soyasaus, lime og ingefær og kjør med en stavmikser eller kjøkkenmaskin til en kokossaus.

Varm en stor stekepanne med litt olje og fres kjøttet på høy varme til det er gjennomstekt. Løft ut kjøttet av pannen.

Tilsett mer olje i stekepannen og fres grønnsakene til de er myke, men fortsatt har tyggemotstand. 

Tilsett kokossaus, kjøtt og gi gryten et oppkok.

Server svinewoken med ris. 

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk ris

kokossaus
1 ss revet ingefær
½ grønn chili, finhakket (kan sløyfes)
1 lime, saften
2 ss soyaK
1 boks kokosmelk

1 pk strimlet gla`gris
3 gulrot, skivet
1 grønn paprika, strimlet

salt & pepperK


K = Fra kjøkkenskapet