1. Legg posen med svinekjaker under rennende varmt vann fra springen slik at kraften i posen smelter. Åpne pakken og hell kraften over i et desilitermål. Rens bort eventuelle sener og fett fra kjakene mens du river eller kutter kjøttet i mindre biter.
     
  2. Varm en vid kjele eller wokpanne med litt olje. Stek rødløk, gulrot, paprika, fennikel og de hvite stilkene av pakchoien et par minutter til det er blankt. Tilsett kjaker, chili, ingefær og hvitløk og stek videre i ca. 5 minutter til kjøttet er varmt.
     
  3. Kok opp en kjele med vann, tilsett nudlene og fjern kjelen fra varmen. La nudlene trekke i 5 minutter. Sil av nesten alt vannet, spar litt så kleber ikke nudlene seg.
     
  4. Tilsett de grønne bladene fra pak choien i woken og la det steke et par minutter til det har falt sammen. Tilsett kraften du har spart fra kjakene, riv i limeskall, press i lime juice og smak til med fishsauce, salt og pepper.
     
  5. Server woken med svinekjaker og nudler

Tid: 30 min
Antall personer: 4


1 pk svinekjake

1⁄2 rødløk, båter
1 gulrot, tynne skiver
1 paprika, grove biter
1⁄2 fennikel, tynne skiver
1 pak choi, grove biter
1 bit ingefær, revet
1⁄2 chili, finhakket uten frø
1-2 fedd hvitløk, revet*
1 lime, revet skall & saft
1-3 ss fishsauce*
salt & pepper*
olje til steking*

1 pk nudler


*fra kjøkkenskapet
**kan sløyfes