Kok ris etter anvisning på pakken. 

Stek det strimlede kjøttet i en stekepanne med litt olje og smør til det er gyllent. 

Løft ut kjøttet og stek paprika og løk i samme panne til løken er blank. Tilsett hvitløk, tomat og stek i ca. 1 minutt. Tilsett deretter fløte og la det småkoke til det har tyknet litt, ca. 10 minutter. 

Fyll en kjele med et par cm vann og damp brokkolien under lokk i ca. 4 minutter.

Smak til fløtesausen med salt og pepper. Tilsett svinekjøttet og kok opp.

Server med ris og dampet brokkoli.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk ris

1 pk strimlet svinekjøtt
1 paprika, skivet
1/3 løk, finhakket
1 Rørosfløte
1 tomat, ternet

1 brokkoli

salt & pepperK
olje & smørK


*fra kjøkkenskapet