Varm en stor gryte med litt olje. Stek gulrot, paprika og løk til det har begynt å ta farge. Tilsett hvitløk, chili og krydder. Stek videre et minutt før du tilsetter tomatpassata, buljong og vann. La suppen koke under lokk i ca. 10 minutter. 

Kok eggene til de er ”smilende”, ca. 7 minutter.

Grov hakk kikerter og vend sammen med olivenolje, salt og pepper.

Skrell eggene forsiktig og del i to.

Server suppen med kikerter og egg. Topp med en skje Rørosyoghurt.

Tid: 25 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 løk, ternet
1 rød paprika, ternet
1 grønn paprika, ternet
2 gulrot, ternet
1 beger krydder
2 fedd hvitløk, finhakket
½ chili, finhakket uten frø
2 glass tomatpassata
6 dl vann
1 grønnsaksbuljongterningK 

1 boks kikerter, grovhakket
1 ss olivenoljeK

4 egg
½ beger Rørosyoghurt 

stekeoljeK
salt & pepperK


K = Fra kjøkkenskapet