Kok nudler, et minutt eller to kortere enn anvist på pakken. Sil av vannet og skyll i kaldt vann for å stanse kokeprosessen. 

Varm en stor stekepanne med litt olje og fres kjøttet på høy varme til det er gjennomstekt. Løft ut kjøttet av pannen.

Tilsett mer olje i stekepannen og fres alle grønnsakene til de er myke, men fortsatt har tyggemotstand. 

Bland inn kjøtt og nudler i pannen. 

Bland sammen ingrediensene til woksausen. Tilsett i pannen og rør rundt til eggesausen begynner å sette seg. Fjern pannen fra varmen. 

Server gjerne med litt ekstra soyasaus på siden. 

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk nudler

1 pk strimlet gla`gris
½ rødløk, strimlet
2 gulrot, tynne skiver
1 grønn paprika, strimlet

woksaus
2 ss ingefær, revet
½ chili, finahkket uten frø
1 lime, saften
3 ss soyasaus
1 ts sukker
2 egg

salt & pepper K


K = Fra kjøkkenskapet