1. Kok nudler etter anvisninger på pakken. Sil av vannet og skyll i kaldt vann for å stanse kokeprosessen.
     
  2. Varm en wok eller vid panne/kjele med litt olje. Stek blomkål, rødløk og sopp på høy varme i ca. 3 minutter eller til det har fått farge. Tilsett purre, grønnkål og halvparten av fennikelen. Vend inn nudlene og la det steke 2 minutter til. 

  3. Pisk sammen egg, soyasaus, ingefær, chili og sesamolje. Vend sausen inn i woken og skru av varmen.

  4. Vend sammen nstrimlet eple og fennikel med limesaft.

  5. Server nudelwoken med eplesalat og topp med grovhakket koriander.

Tid: 25 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk soba nudler
1 blomkål, skivet
1 rødløk, i båter
1 pk aromasopp, skivet
1⁄2 purre, finstrimlet
1 pk grønnkål, revet
1⁄2 fennikel, finstrimlet

woksaus:
2 ss soya*
1 ts sesamolje*
1 grønn chili, finhakket
1 bit ingefær, revet
2 egg

eplesalat:
2 epler, finstrimlet
1⁄2 fennikel, finstrimlet
1⁄2 lime, saften

1⁄2 potte koriander
stekeolje*
salt & pepper*


*Fra kjøkkenskapet
**Kan sløyfes