Kok opp en stor kjele med godt saltet vann til pastaen. 

Kutt kylling, chorizo og grønnsaker som beskrevet. 

Varm en stor gryte med litt olje. Stek kylling og chorizo til det har fått farge.

Tilsett aubergine, sjalottløk, paprikapulver og stek til auberginene begynner å få litt stekeskorpe. 

Tilsett tomat, hvitløk og rør rundt. 

Tilsett 1 dl vann og la sausen koke i ca. 5 minutter. 

Kok pasta etter anvisning på pakken. 

Sil av vannet på pastaen. Bland med sausen og smak til med salt og pepper. 

Server med hakket bladpersille. 

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


400 g spelt pasta

1 pk kyllingbryst, strimlet
1 pk chorizo, ternet
1 aubergine, ternet
1 sjalottløk, skivet
1 ts paprikapulverK
1 fedd hvitløk, finhakket
1 tomat, ternet 

stekeoljeK
salt & pepperK
½ bunt persille, hakket


K = fra kjøkkenskapet


Erstatt med glutenfri pasta for glutenfri rett