1. Kok opp en stor kjele med godt saltet vann. Kok pasta etter anvisning på pakken.

  2. Varm en vid gryte eller panne. Stek bacon og løk til det er sprøtt og gyllent. Tilsett erter og tomat og la det bli varmt.

  3. Sil av vannet på pastaen. La litt vann være igjen i bunnen av gryten for å unngå at pastaen kleber seg. Bland pastaen i gryten med bacon og grønnsaker.

  4. Tilsett tilslutt rømme og parmesan i gryten og vend alt godt sammen.

  5. Voilà!

Middagstips:

Er barna skeptiske til at grønnsakene er blandet med pastaen og baconet? Stek grønnsakene for seg og server ved siden av.

Tid: 20-30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk speltspagetti
1 pk erter
1⁄4 løk, ternet
200 g bacon, ternet
2 tomater, ternet
1⁄2 beger Rørosrømme
1⁄2 parmesan, finrevet


*fra kjøkkenskapet
**kan sløyfes