Skyll quinoaen med en sil i kaldt vann og kok etter anvisning på pakken.

Varm en stor gryte med litt olje på litt over middels varme. Stek søtpotet og løk til det begynner å ta farge. Tilsett potet, chili, ingefær, evt. Korianderfrø og fres 1–2 minutter.  Tilsett vann, buljong og la det koke til poteten er mør. 

Varm en stor panne med litt olje, på høy varme og stek
squash, paprika og stangselleri til det er blankt. Bland med den kokte quinoaen og smak til med salt og pepper. 

Tilsett kokosmelk i suppegryten og gi det et oppkok innen du kjører suppen slett med en stavmikser eller kjøkken-
maskin. 

Smak til suppen med salt, pepper, limesaft og server med
quinoasalaten og hakket koriander.

Tid: 30–35  minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


500 g søtpotet, ternet
1 løk, skivet
300 potet, ternet
½–1 grønn chili, hakket
1 ss revet ingefær
1 ts korianderfrøK (kan sløyfes)
½ l vann
1 grønnsaksbuljongterningK
1 boks kokosmelk
1 lime, saften

1 pk quinoa
1 squash, ternet
2 stilker stangselleri, ternet
1 paprika, ternet

½ potte koriander, hakket
salt & pepperK


K = fra kjøkkenskapet