Kok linser etter anvisning på pakken.

Fres løk og chili i en gryte med litt olje til grønnsakene er blanke. Tilsett kokosmelk og la det småkoke et par minutter. Tilsett de knuste tomatene og la det koke videre i 5 minutter.

Tilsett brokkoli, paprika og squash i gryten og kok i 5 minutter. Skru ned varmen på gryten, vend inn fisken og sett på et lokk. La fisken trekke i 2-3 minutter. Skvis i saften av en lime og smak til med salt og pepper.

Server linser ved siden av, eller tilsett i gryten - det bestemmer du helt selv!

Tid: 45 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


2 dl linser

1 løk, i båter
1⁄2 chili, uten frø, finhakket
1 boks kokosmelk
1 glass passata
1 brokkoli, i buketter
1 paprika, i skiver
1⁄2 squash, i skiver
1 pk sei, ternet
1 lime

olje til steking*
salt og pepper*

 

*Fra kjøkkenskapet