Slik betaler du

Sjekk gjerne inne på min side at du har aktivert din betalingstjeneste for automatisk trekk, og at kortet du har registrert er aktivt.

Om betaling via Payex skulle feile blir det sendt faktura til deg på e-post (fakturagebyr 25 kr) dagen etter levering. Vårt kontonummer for betaling er 1503.55.77081.

Når du handler hos oss blir transaksjonen behandlet av PayEx Solutions AS som er en ledende leverandør av online betalingstjenester i det nordiske markedet. PayEx Solutions AS har sitt hovedkontor i Oslo og er 100 % eid av PayEx Holding som har levert betalingstjenester siden 1972.

Med ditt kredittkort vil du kunne registrere en fast trekkgrense, slik at du slipper å registrere kortet ditt hver uke.

Systemet fungerer på samme måte som Avtalegiro. Du kan når som helst endre grensen, pause ditt abonnement, eller si opp ditt abonnement. Det er ingen bindingstid utover våre betingelser for endringer og pauser.

I tillegg til å være PCI godkjent, så sikres også PayEx betalingsløsningen med autentiseringsløsningen 3D Secure, online autorisasjon av kort og andre antifraud tiltak.

Av sikkerhetsmessige grunner så lagres ikke kortnummer hos Kolonihagen og all betalingsinformasjon som legges inn krypteres da betalingssidene er sikret med SSL-sertifikat.