Sett ovnen på 200°C.

Kok bulgur etter anvisning på pakken, i saltet vann.

Vend alle grønnsakene med litt olivenolje, oregano og timaian. Bak i ovnen til grønnsakene har fått farge. Steketiden er ca. 25 minut- ter, men vil variere litt fra ovn til ovn.

Spre grønnsakene godt utover brettet så blir de fortere ferdig.

Legg grønnsakene i en kjele og tilsett tomatpassata. La det koke til grønnsakene er ferdig. Smak til med sitronsaft, salt, pepper og eventuelt litt sukker.

Tilsett fisken og rør forsiktig rundt, sett på et lokk og skru ned varmen. La fisken trekke i 2-3 minutter til den er ferdig.

Server fiskegryten med bulgur og finhakket persille.

Tid: 30 min


3 dl bulgur

1⁄4 gresskar, med skall, i terninger
1 løk, skivet
1 paprika gul, skivet
1 paprika rød, skivet
1 squash, ternet
2 fedd hvitløk, finhakket
1 ss tørket oregano
1 ss tørket timian
1 tomatpassata
1/3 sitron, saften
1 pk sei, i terninger

1/3 persille, finhakket

ekstra jomfru olivenolje*
salt og pepper*
sukker* (kan sløyfes)