Tenn grillen, eller om du steker spydene i pannen varm ovnen til 180°C. Legg trepinnene i vann, så unngår du at de brenner seg når grillspydene legges på grillen senere.

Grillspyd:
Kutt alle grønnsakene og fisken i lik størrelse og tre de på spydene.

Pensle spydene lett med olje og krydre med salt og pepper.

Stek spydene på grillen. Alternativt kan de stekes på høy varme i en panne slik at de får en god skorpe. Stek de deretter ferdig i ovnen i ca. 10 minutter.

Salat:
Kok linser etter anvisning på pakken og la de kjøle seg ned.

Vask og riv salat, kutt fennikel og tomat i båter.

Vend alt sammen og bland med litt god oliven- eller rapsolje.

Dressing:
Kutt basilikum fint og bland med rømme og sitronsaft.

Tid: 30-40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


Grillspyd fyll:
1 pk seifilét
200 g sopp
1 stk gul paprika
1 stk rødløk
½ stk aubergine
½ stk brokkoli
kaldpresset rapsolje*
salt og pepper*

Salat:
3 dl røde linser
200 g tomat
½ stk lollo salat
½ stk fennikel
kaldpresset raps- eller olivenolje*

Dressing:
½ stk sitron*
½ beger rømme
½ potte basilikum

*Fra kjøkkenskapet