Kok søtpotet og potet i en kjele med vann til de er møre. Sil av vannet, tilsett smør, melk og mos til en puré. Smak til med ingefær, salt og pepper.

Kok opp ingrediensene til syltelaken. Skru ned varmen, tilsett strimlet rødkål og la den trekke seg ferdig–den skal fortsatt ha litt ”crunch”. Smak til med salt og pepper. 

Stek salsicciaen i en stekepanne med litt olje til den er gyllen og gjennomstekt. 

Server salsicciaen med søtpotetpuré og syltet rødkål.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


Søtpotetpuré
1 pk søtpotet, skrelt
2 poteter, skrelt
½ dl melk
1 ss smør
1 ss revet ingefær

Syltelake
1 stjerneanis
½ dl eddik
1 dl sukker
1 ½ dl vann
1 appelsin, saften

1 rødkål, fint strimlet

1 pk salsiccia

smørK
salt & pepperK


K = Fra kjøkkenskapet