1. Kok opp en stor gryte med godt saltet vann til pastaen. Kok pasta etter anvisning på pakken.
     
  2. Kutt løk, bacon og cherrytomater.
     
  3. Varm en panne med litt olje. Stek bacon til det er gyllent, tilsett løk og stek videre til løken er blank. Tilsett deretter cherrytomater og stek med i ca. 1 minutt. Tilsett erter og rør rundt før du tilslutt tilsetter rømmen og fjerner stekepannen fra varmen. Smak eventuelt sausen til med salt og pepper, men husk at baconet også er salt.
     
  4. Sil av vannet på pastaen og bland med sausen. Server med finhakket persille.

Tid: 45-55 min


4-500 g pasta

1 pk bacon, ternet
1⁄2 løk, finhakket
1 boks cherrytomat, delt i to
1 boks erter
1 beger Rørosrømme

1⁄2 bunt persille, finhakket
salt & pepper*

 


*Fra kjøkkenskapet
**Kan sløyfes


For glutenfri oppskrift, bruk glutenfri pasta.