Røkelaks i skiver

Røkelaks i skiver

En økologisk røkelaks, av beste stykningsdel. Vi har skåret røkelaksen i litt tykkere skiver for smakens skyld.



Norsk økologisk laks røkt på bøkeflis.

Vi har valgt å kun bruke de beste stykningsdelene, og har valgt å bruke litt mindre salt – og heller godt med bøkeflis til røykingen.

Hva er økologisk laks?
Den økologiske laksen har bedre plass. Det er kun tillatt med 10 kilo fisk per kubikkmeter vann, mens konvensjonelt oppdrett kan ha 25 kilo.
Laksen får også et bedre og mer naturlig fôr basert på avskjær fra annen bærekraftig fisk.
I tillegg er det en rekke miljøkrav som at det ikke er lov å benytte kobber i notene, og at det ikke er tillatt med kjemiske midler for å drepe lakselusen.
I økologisk akvakultur er siktemålet at naturressursene forvaltes på en slik måte at skadelige virkninger på miljøet minimaliseres, eller aller helst unngås.

God smak med god samvittighet kaller vi det.

INGREDIENSER Økologisk laks (Salmo salar). salt. (Oppdrettet i Norge).

Les mer om våre produkter i REMA 1000 her.


Din egen kasse:
 
I nettbutikken kan du lage din egen kasse med akkurat de produktene du ønsker deg. Du kan også bygge videre på en av standardkassene under våre kasser. Da får du de ekstra varene levert uten ekstra frakttillegg.


Prøv også