Ikke heng deg for mye opp i oppskriften.

Bruk cirkamål, tenk hva du mener passer sammen, og føl på hva du er fysen på.

Da får du et best mulig resultat.

Alt blandes godt i en stor bolle før du har det over i en liten, pen serveringsbolle. Det visuelle gjør også noe med smaken.

 Oppskrift på majones finner du her

TIPS:  Reker byr på det røde plantestoffet du også finner i krill – astaxantin – med både antioksidantkraft og betennelsesdempende egenskaper.

Rikelig med selen fra rekene bidrar til en ytterligere styrking av cellefabrikkenes antioksidantforsvar.

Tid: 15 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel


150 g pillede ferske reker
150 g majones
2 store skjeer Nýr eller rømme
1 ts lys eddik
saften av en halv sitron
1 liten gul løk
1/3 purre
2 små revne gulrøtter
1/4 agurk
Salt, pepper, gressløk og dill etter smak