Kok opp én kjele vann til nudler og én til egg.  

Varm en stor gryte med olje og fres sopp til den har fått farge. Tilsett chili, ingefær og fres videre et minutt. Tilsett kraft og la det småkoke i 5 minutter. 

Mens kraften koker; Legg posen med kjaker under rennende, varmt vann i springen til kraften har smeltet og kutt vårløk i skiver. Kutt også de grønne bladene i skiver og spar til servering. 

Klipp opp posen med kjøttet, riv i biter med hendene og tilsett i kraften sammen med hvite fra vårløken i kraften og la det koke videre til resten av elementene er på plass. 

Kok eggene i 7 minutter og avkjøl deretter i kaldt vann for å stanse kokeprosessen. Skrell og del eggene i to. 

Mens eggene koker; Kutt resten av grønnsakene som beskrevet og kok nudlene etter anvisning på pakken. Sil og skyll i kaldt vann for å stanse kokeprosessen. 

Smak til suppen med soyasaus. 

Fordel nudler, kuttede grønnsaker og egg i suppeskåler og øs over kokvarm kraft! Server med limebåter, koriander og gjerne litt mer soyasaus ved siden av. 

Tid: 35 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


stekeoljeK
100 g aromasopp, skivet
¾ grønn chili, finhakket
1 ss revet ingefær
1 pk svinekraft
1 pk svinekjaker, revet
2 ss soya

1 pk nudler
1 pk egg

garnityr
3 gulrøtter, strimlet
1 pk sukkererter, strimlet
1 bunt vårløk, skivet
1 potte koriander,
1 lime


K = fra kjøkkenskapet