1. Kok quinoa etter anvisning på pakken, gjerne med en terning kyllingbuljong for ekstra smak.
     
  2. Varm en stor panne med litt olje. Stek skivet chorizo til den er gyllen. Tilsett purre, rødløk, paprika og aspargesbønner. La blandingen surre på lav varme til grønnsakene er møre. Tilsett halve cherrytomater, rør godt rundt og fjern pannen fra varmen.
     
  3. Bland quinoaen med grønnsakene og server med finhakket persille.

Tid: 20-30 min
Antall personer: 4


4 dl quinoa
1 terning kyllingbuljong*

2 chorizopølser, skivet
1⁄2 purre, skivet
1⁄2 rødløk, båter
1 paprika, skivet
1 pose aspargesbønner, delt i to
1 boks cherrytomat, delt i to
1⁄2 potte persille, finhakket

olje til steking* salt & pepper*

 


*fra kjøkkenskapet
**kan sløyfes