Varm ovnen til 190°C.

Kok opp godt saltet vann og la brokkolien fosskoke i 2 minutter.  

Pisk sammen egg, melk, salt og pepper. Tilsett revet ost. 

Sil av vannet på brokkolien og legg i paibunnen sammen med potet. Hell over eggeblandingen og bak i ovnen i ca. 20 minutter. 

Bland sammen ingrediensene til salaten og lag gjerne en vinaigrette.

Server paien med salat.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 brokkoli, i buketter
1 pk potet, sousvide, ternet
2 paibunner
10 egg
8 ss melk K
1 bit Fosheim ost, revet

Salat
1 isbergsalat, revet
½ agurk, ternet
2 tomat, ternet 

olivenolje K
salt & pepper K


K = Fra kjøkkenskapet 


 For glutenfri oppskrift lag ovnsomelett - ha fyllet i en ildfast form istedet for en quichebunn.