1. Varm ovnen til 220°C.
     
  2. Kok ris etter anvisning på pakken.
     
  3. Kutt grønnsaker, riv ost og gjør klar alle ingrediensene til quesadillasene.
     
  4. Legg utover seks tacolefser fordelt på to bakebrett og la hele familien legge på det fyllet til de selv ønsker. Topp med en ny tortillalefse og stek i ovnen til osten er smeltet.
     
  5. Bland sammen ingrediensene til salaten. Du kan også blande inn det du har igjen av fyllet fra quesadillasene.
     
  6. Del de ferdigstekte quesadillasene i fire kakestykker og server med salat og rømme.

Middagstips

Har dere skinke, pølse, kjøttdeig eller andre rester er det også godt å fylle i quesedillasene. Smak gjerne til risen med litt salt og/eller smør. La barna være med å sette sammen sin egen quesedilla – gøy for hele familien!

Tid: 30 minutter


1⁄2 beger Rørosrømme

Quesadillas:
2 pk tortillalefser
1⁄2 rødløk, skivet
1 boks kidneybønner, silt
1 avocado
1 Fossheim-ost, finrevet

salat:
1⁄2 salat, vasket & revet
2 tomater, ternet
1⁄2 agurk, ternet


*Fra kjøkkenskapet
**Kan sløyfes