1. Varm ovnen til 220°C.
     
  2. Kok ris etter anvisning på pakken.
     
  3. Kutt grønnsaker, riv ost og gjør klar alle ingrediensene til quesadillaene.
     
  4. Legg utover seks tacolefser fordelt på to bakebrett og la hele familien legge på det fyllet til de selv ønsker. Topp med en ny tortillalefse og stek i ovnen til osten er smeltet.
     
  5. Bland sammen ingrediensene til salaten. Du kan også blande inn det du har igjen av fyllet fra quesadillaene.
     
  6. Del de ferdigstekte quesadillaene i fire kakestykker og server med ris, salat og tacosaus.

Middagstips

Har du skinke, pølse, kjøttdeig eller andre rester i kjøleskapet? Bruk gjerne i fyllet! La barna sette sammen sin egen quesedilla – gøy for hele familien.

Tid: 30 minutter


Quesadillas:
2 pk tortillalefser
1⁄2 rødløk, skivet
1 boks kidneybønner, silt
1 boks mais, silt
1⁄2 paprika, ternet
1 Fossheim-ost, finrevet

salat:
1 salat, vasket & revet
2 tomater, ternet
1⁄2 agurk, ternet

tilbehør:
1 glass tacosaus
1 pk ris

 


*Fra kjøkkenskapet
**Kan sløyfes