1. Stek løk, brokkoli og potet i en panne til det er gyllent. Gjerne i en panne som tåler å settes rett i stekeovnen.

  2. Pisk egg og melk. Smak til med salt og pepper. Hell over grønnsakene i pannen og stek i ovnen i ca. 20 minutter. Alternativt kan du ha grønnsakene i en ildfast form på ca. størrelse med stekepannen.

  3. Bland fennikel, paprika og tomat til en salat. Vend inn litt god olivenolje, balsamicoeddik, salt og pepper.

  4. Server omeletten med fennikel-, paprika- & tomatsalat.



 

Middagstips:

Har du litt ost eller grønnsaker i kjøleskapet som synger på siste vers? Ikke kast det! Tryll det bort i denne omeletten.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


6 egg
2 dl melk*
1 løk, finhakket/strimlet
1 brokkoli, små buketter
400 g sous vide potet, ternet

1⁄2 fennikel, høvlet
1 paprika, strimler
1 pose tomat, båter
olivenolje*
balsamicoeddik*
salt & pepper*


*Fra kjøkkenskapet