1. Varm ovnen til 200°C og kutt potet og løk som anvist.

  2. Varm en stor panne med litt olje, gjerne en som tåler å settes i ovnen. Stek løk og potet til det har fått en fin gyllen farge.

  3. Visp egg, melk, salt og pepper.

  4. Hell eggemassen over i pannen og la den stå i 2 minutter. Sett pannen i ovnen i ca. 15 minutter til eggene har satt seg. Tåler ikke pannen din å settes i ovnen kan du også fordele potet, løk og eggemasse i en ildfast form.

  5. Mens omeletten er i ovnen, kutt resten av grønnsakene.

  6. Kok brokkoli i saltet vann i ca. 7 minutter.

  7. Vend sammen, paprika, cherrytomat og salat. Smak gjerne til med litt olivenolje, salt og pepper.

  8. Server potetomeletten med salat og brokkoli.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk sous vide-potet, ternet
2/3 løk, ternet/finhakket
6 egg
2 dl melk*

1 brokkoli, buketter

1 paprika, strimlet
1⁄2 pk cherryromat, delt i 2
1⁄2 salat, vasket

salt & pepper*
olje til steking*
olivenolje*


*Fra kjøkkenskapet