1. Varm ovnen til 200°C og kutt potet og løk som anvist.
     
  2. Varm en stor panne med litt olje, gjerne en som tåler å settes i ovnen. Stek løk og potet til det har fått en fin gyllen farge.
     
  3. Visp egg, melk, salt og pepper.
     
  4. Hell eggemassen over i pannen og la den stå i 2 minutter. Sett pannen i ovnen i ca. 15 minutter til eggene har satt seg. Tåler ikke pannen din å settes i ovnen kan du også fordele potet, løk og eggemasse i en ildfast form.
     
  5. Mens omeletten er i ovnen, kutt resten av grønnsakene.
     
  6. Kok eller damp brokkoli i ca. 4 minutter.
     
  7. Vend sammen, paprika, cherrytomat, salat, agurk og rødløk. Smak gjerne til med litt olivenolje, salt og pepper.
     
  8. Server potetomeletten med salat, brokkoli og Rørosyoghurt.

Middagstips

Smak til yoghurten med litt sitronsaft, en klype sukker, salt og pepper.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


6 egg
1 pk sous vide-potet, ternet
1 løk, ternet/finhakket
2 dl melk*

1 paprika, strimler
1 pk cherrytomat, delt i to 1⁄2 salat, vasket
1⁄2 agurk, skivet
1⁄2 rødløk , tynne skiver

1 brokkoli, buketter

1/3 beger Rørosyoghurt

 


*Fra kjøkkenskapet