1. Varm ovnen til 220°C.

  2. Stek løk og potet i en panne til det er gyllent. Gjerne i en panne som tåler å settes rett i stekeovnen.

  3. Pisk egg og melk. Smak til med salt og pepper. Hell over grønnsak- ene i pannen og stek i ovnen i ca. 20 minutter. Alternativt kan du ha grønnsakene i en ildfast form på ca. størrelse med stekepannen.

  4. Kok brokkoli i saltet vann i ca. 7 minutter.

  5. Kutt paprika i strimler.

  6. Server omeletten med brokkoli, paprika og cherrytomater.



 

Middagstips:

Er løk sterkt for små smaksløker? Fordel omeletten i to små ildfaste former. En med løk til de voksne og en uten løk til de små. Du kan også finhakke løken i en kjøkkenmaskin for mindre biter.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


6 egg
2 dl melk*
400 g sous vide potet, ternet
1 løk, finhakket
1 brokkoli, buketter
1 paprika, strimler
1 pk cherryromater
salt & pepper*