1. Kok opp en stor kjele med vann til potetene. Klipp hull i posen og ha potetene i vannet. La de småkoke til de er varme. Sil av vannet og tilsett en god klatt smør. Mos til en stappe og spe med melk til ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper.

  2. Varm en panne med litt olje og stek pølsene til de er gylne og gjennomvarme.

  3. Kok opp en kjele med vann og kok gulrøtter i 5-7 minutter. Hell av vannet, tilsett sukkerertene og vend rundt med litt olje eller smør, salt og pepper.

  4. Server pølsene med potetstappe, gulrot & sukkererter, cherrytomater og agurk i staver.

Tid: 25-30 minutter


1 pk pølse

1 pose potet sousvide
melk eller smør*

3 gulrøtter, staver
1 pk sukkererter

1 pk cherrytomat
1⁄2 agurk

olje/smør*
salt & pepper*


*fra kjøkkenskapet
**kan sløyfes