1. Kok polenta som anvist på pakken. Kle en ildfast form med bakepapir og hell i den ferdigkokte polentaen. Sett formen i kjøleskapet i ca. 15 minutter til den har blitt fast.

    Mens polentaen er på kjøl:
     
  2. Varm en gryte med litt olje og stek paprika, squash og løk til det er mørt. Tilsett tomatpassata og la det småkoke i ca. 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
     
  3. Ta polentaen ut av kjøleskapet og kutt i ønsket størrelse, eller små kakestykker. Varm en stekepanne med litt olje og stek polentakakene på begge sider til de er gylne.
     
  4. Anrett tomatsausen på en tallerken, legg en polentakake oppå og topp med litt cottage cheese.

Tid: 30-40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk polenta

1 paprika, strimlet
1 squash, tynne skiver
1 løk, tynne skiver
1 glass tomatpassata

1 pk cottage cheese

olje til steking*
salt & pepper*


*fra kjøkkenskapet
**kan sløyfes