1. Varm ovnen til maks.
     
  2. Behold bakepapiret som følger med pizzaene og fordel på to bakebrett. Litt overlapping av bunnene gjør ingen ting.
     
  3. Smør på tomatsaus, riv over ost, klipp hull på posen med salsiccia og klem ut små kjøttboller rett på pizzaen.
     
  4. Stek det første brettet med pizza til osten er smeltet og pølsen er gjennomstekt.
     
  5. Mens pizzaen steker: Vend sammen grønn salat og cherrytomat. Smak til med olivenolje, salt og pepper.
     
  6. Server det første brettet med pizza, mens du steker det andre, og nyt rykende varm pizza rett ut av ovnen.

Middagstips

Riv gjerne litt hvitløk i tomatsausen om du har. Bruk pizzasten eller legg pizzabunnene på et glovarmt bakebrett rett i ovnen. Har du rester av løk, kapers, sopp eller andre grønnsaker? Hiv det på!

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


4 pizzabunner
1 pk fossheim ost, revet på den fineste siden på rivjernet
1 pk salsiccia, klem ut små kjøttboller
1 glass tomat passata (4-5 ss pr pizza)

1⁄2 boks cherrytomat, delt i to
1⁄2 salat
olivenolje*
salt & pepper*