Varm ovnen til maks. 

Stek bacon i en panne til det er gyllent og sprøtt. Løft ut baconet og legg på litt kjøkkenpapir. 

I samme stekepanne, stek sopp med litt olje, smør, salt og pepper til det har fått fin farge. 

Behold bakepapiret under pizzabunnene og legg på to bakebrett. Det er greit at kantene overlapper litt.

Smør pizzsbunnene med tomatpassata. Kvern over litt pepper og et dryss salt og oregano. 

Fordel revet ost og topp med bacon, sopp og løk – eller det hver enkelte ønsker selv. 

Fordel finrevet ost over pizzaene, topp med bacon, sopp og løk.

Stek i ovnen til pizzaene har fått fin farge og osten er smeltet.


Kolonihagens pizzabunner kan du bestille her

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


4 pizzabunner
1 pk bacon, ternet
1 pk aromasopp, skivet
½ glass tomatpassata
½ ts tørket oregano
1 Fosheim ost, revet
1 sjalottløk, skivet

smør & olje K
salt & pepper K


K = Fra kjøkkenskapet