1. Sett ovnen på maks.

  2. Behold bakepapiret som fulgte med pizzabunnene. Legg 2 pizzapunner pr. stekebrett. Litt overlapping gjør ingen ting.

  3. Smør på tomatsaus, fordel osten og topp med pancetta.

  4. Stek i ovnen til osten er smeltet og bunnen sprø.

  5. Sett inn det siste brettet med pizza i ovnen, og kos dere i mellomtiden med rykende varm pizza, rett ut av ovnen.

Middagstips

Riv gjerne litt hvitløk i tomatsausen om du har. Bruk pizzasten eller legg pizzabunnene på et glovarmt bakebrett rett i ovnen. Har du rester av løk, kapers, sopp eller andre grønnsaker? Hiv det på!

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk pizzabunner
1 pk Fossheim ost
1 pk pancetta
1 glass tomatpassata (ca 4 ss pr pizza)