1. Varm ovnen til 220°C.
     
  2. Del poteter i to på langs og vend i litt olje. Legg potetene med snittflaten opp på et bakebrett. Dryss med salt og pepper og stek i ovnen til de er gylne.
     
  3. Varm en vid gryte med litt olje og stek løk, paprika og gulrot til det er mykt. Tilsett hvitløk og chili og stek videre et par minutter. Tilsett tomatpassata og la det småkoke i ca. 20 minutter til den har blitt redusert og tykk. Smak til med salt, pepper og en klype sukker.
     
  4. Varm en stekepanne med litt olje og stek purre, squash og hvitløk til det har falt sammen og squashen er mør. Tilsett kikerter stek i ca. 5 minutter til de er varme. Krydre med salt, pepper og vend inn cottage cheese rett før servering.
     
  5. Anrett potetene på et fat eller tallerken. Ha over tomat- sausen og topp med de stekte grønnsakene.

Middagstips

Ønsker du enda litt mer krutt i retten kan du tilsette litt cayennepepper eller chilipulver sammen med tomatpassataen.

Tid: 30-40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


2 pk sous vide potet, delt på langs

1 løk, skivet
1 gulrot, revet
1⁄2 paprika, små terninger
1 chili, finhakket
2 fedd hvitløk, revet
1 glass tomatpassata
1⁄4 purre, tynne skiver
1⁄2 squash, staver
1 fedd hvitløk, revet/knust

1 beger cottage cheese
1 1⁄2 boks kikerter, grovhakket

salt & pepper*
en klype sukker*
olje til steking*


*fra kjøkkenskapet
**kan sløyfes