1. Varm ovnen til 220°C. Kok pasta etter anvisning på pakken i godt saltet vann. Sil av vannet et par minutter før pastaen er ferdig slik at den kan bakes ferdig i ovnen etterpå.

  2. Fres løk, squash og hvitløk i en stor kjele til løken er blank. Tilsett tomatpassata og gjerne litt melk eller rømme hvis du ønsker. Gi gryten et oppkok og smak til med salt og pepper.

  3. Tilsett fisk og pasta i gryten og bland godt. Hell over i en ildfast form og topp med revet ost. Bak i ovnen i 10 minutter til osten er smeltet og gyllen.

  4. Server med agurkstaver.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


400 g pasta

2 sjalottløk, ternet
1 squash, ternet
1 fedd hvitløk, finhakket
1 glass tomatpassata
2 ss rømme/1 dl melk (kan sløyfes)
1 pk sei, ternet
1 Fosheim ost, revet 

½ agurk, i staver

salt & pepper*


*Fra kjøkkenskapet