Kok opp 1,5 dl vann og tilsett hakket tørket steinsopp. La soppen stå og trekke mens du fortsetter med matlagingen. 

Sett på en stor gryte med vann og salt til pastaen. 

Legg cherrytomat i en liten ildfastform, tilsett litt olivenolje, salt og pepper.

Varm en panne med litt smør og olje. Stek soppen til den begynner å ta farge. Tilsett løk, hvitløk og grønnkål og la den frese til den faller sammen. Tilsett den tørkede soppen og la den surre med i et minutt. Smak til med salt og pepper.

Kok pasta etter anvisning på pakken. 

Bland pastaen med grønnsakene i stekepannen, riv over rikelig med Grana Padano og hakket persille.

Tid: 20–30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


400 g pasta

400 g aromasopp, skivet
1 pk tørket steinsopp
1 pk grønnkål
2 sjalottløk
1 fedd hvitløk
1 pk pinjekjerner
½ Grana Padano-ost, revet

1 pk cherrytomat
2 ss olivenolje K

salt & pepper K


K = fra kjøkkenskapet