Kok opp en kjele rikelig med godt saltet vann til pastaen. 

Rens løk, paprika og del i tynne strimler. Kutt tomat i små
biter, finhakk hvitløk og chili. 

Varm en panne på litt over middels varme med litt olje. Kutt av hjørnet på posen med salsiccia, klem ut små ”kjøttboller” direkte i pannen og stek til bollene har fått en fin farge. 

Skru ned varmen litt og tilsett grønnsakene (utenom tomat). La det surre i pannen til grønnsakene er blanke. 

Tilsett tomat, en klunk olivenolje og la det koke litt inn mens du koker pasta etter anvisning på pakken. Jo lenger grønn-
sakene for surre, jo bedre blir sausen. 

Smak til sausen med salt, pepper og sitronsaft. 

Sil av vannet på pastaen og server sammen med sausen. 

Tid: 35 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk salsiccia
1 løk
1 grønn paprika
1 rød paprika
3 tomater
1/3 grønn chili
1 fedd hvitløkK
½ sitron

400 g pasta

olivenoljeK
salt & pepperK


K = fra kjøkkenskapet