1. Varm en stor panne med litt olivenolje. Stek finhakket løk og hvitløk til det er mykt og blankt. Tilsett ternet tomat og chili, og la det småkoke i 15 minutter. Tilsett kapers – og er dere veldig glad i kapers er det såklart lov å tilsette enda mer.

  2. Kok pasta etter anvisninger på pakken.

  3. Tilsett et par spiseskjeer av pastavannet i sausen.

  4. Sil av pastaen og vend inn i sausen sammen med olivenolje, finhakket persille og nykvernet sort pepper.

  5. Server med revet parmesan på toppen.

Tid: 25 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


4 ss kapers, hakket
6 tomater, ternet
2 fedd hvitløk, finhakket
1 løk, finhakket
1 chili, finhakket uten frø *
1⁄2 bunt persille, finhakket
3 ss olivenolje*

1 pk pasta

parmesan, revet

salt & pepper*


*Fra kjøkkenskapet
**Kan sløyfes