Kok opp en stor gryte med godt saltet vann og kok pasta etter anvisning på pakken. 

Varm en stor stekepanne med litt olje. Stek sjalottløk og squash til det er blankt og fått litt farge. 

Tilsett tomat, Pablo, hvitløk og la det frese et par minutter. 

Vend inn rømme, persille og smak til med salt og pepper.

Sil av vannet på pastaen, vend sammen med de stekte grønnsakene og pablopølsen, og server.  

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


400 g pasta

2 sjalottløk, finhakket
1 squash, ternet
1–2 fedd hvitløk, revet
½ Rørosrømme
1 pk Pablo spekepølse,
strimlet
½ potte persille, hakket
3 tomater, ternet

salt & pepper K
olje til steking K


K = fra kjøkkenskapet


For glutenfri oppskrift, bruk glutenfri pasta.