Kok opp godt saltet vann til pastaen og kutt grønnsaker som beskrevet på siden.

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Varm en panne med litt olivenolje på litt over middels varme. Kutt av et hjørne på posen med farse og klem ut små biter direkte i stekepannen. Når pølsen er gjennomstekt, skru litt ned på varmen og tilsett paprika, squash, løk og tomat. La det surre til grønnsak- ene er blanke. Smak til med salt, pepper og litt sitronsaft.

Sil av vannet på pastaen når den har kokt ferdig, men la det være igjen litt vann i bunnen slik at pastaen ikke kleber seg frem til grønnsakene er klare.

Server pastaen med stekte grønnsaker, salciccia og dryss over litt god olivenolje.

Tips:
Ønsker du litt mer sting i retten kan du også finhakke ½ chili og steke sammen med grønnsakene.

La ca. 3 ss vann være igjen i bunnen av kjelen når du siler av vannet på pastaen. På denne måten unngår du at pastaen kleber seg.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk glutenfri pasta
salt*

1 pk salsiccia – i biter
2 stk paprika – i tynne skiver
1 fedd hvitløk* - finhakket
1 stk løk – i tynne skiver
300 g tomat – i små terninger
ekstra jomfru olivenolje*
salt og pepper*
litt sitronsaft om du har*

½ stk salat
½ agurk – i tynne bånd
½ avocado – i tynne skiver
ekstra jomfru olivenolje*
salt og pepper*

*Fra kjøkkenskapet