1. Varm ovnen til 200°C og stek brødet i 5-10 minutter.

  2. Kok pasta etter anvisning på pakken.

  3. Varm en vid gryte med litt olje og stek løk og aubergine til det er gyllent.

  4. Rens grønnkålen for stilk og kutt i tynne strimler. Tilsett kålen i gryten og stek til den har falt helt sammen.

  5. Tilsett paprika, hvitløk og tomat og stek videre i 5 minutter. Tilsett tilslutt fløte, revet ost og smak til med salt og pepper.

  6. Server enten pastaen og sausen hver for seg, eller vend det hele sammen. Server med nystekt hirsebrød.

Tid: 20-30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk pasta
1 hirsebrød

2 løk, strimlet
1 aubergine, små terninger
1⁄2 pk grønnkål, finsnittet
1 paprika, strimlet
1 chili, finkuttet
2 fedd hvitløk, knust
200 g tomat, båter
1,5 dl fløte
1⁄2 ost, revet

olje til steking*
salt & pepper*


*fra kjøkkenskapet
**kan sløyfes