Varm ovnen til 200°C.

Kok hirse etter anvisning på pakken.

Fordel løk, tomat og squash i paibunnen. Visp sammen egg og melk, smak til med salt og pepper, og hell over grønnsakene i paien. Riv over så mye ost du ønsker selv.

Stek paien i ovnen i ca. 25 minutter, eller til midten av paien har satt seg.

Bland sammen alle ingrediensene til salaten. Vend inn litt god olivenolje og smak til med salt og pepper.

Server nystekt pai med hirsesalat.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 paibunn
4 egg
1 dl melk*
150 g tomat, tynne skiver
1 løk, tynne skiver
1/3 squash, tynne skiver
1 Valdresost, revet

salat
2 dl hirse, kokt
1⁄2 paprika, strimlet
100 g gulrot, revet
1⁄2 agurk, ternet
1⁄2 salat, vasket

salt og pepper*
olivenolje*

 

 

 

*Fra kjøkkenskapet