1. Varm ovnen til 200°C.
     
  2. Kutt bacon i terninger og stek i en tørr panne til det er gjennomstekt og gyllent.
     
  3. Pisk sammen egg, melk, salt og pepper. Hell over eggeblandingen i en smurt ildfast form. Fordel baconet i formen og riv over osten. Stek omeletten i ovnen til eggeblandingen har satt seg, ca. 20 minutter.

    Når omeletten nærmer seg ferdig:
     
  4. Varm en panne på middelsvarme med litt olje og stek potetbåter til det har fått en fin gyllen farge. Tilsett squash, brokkoli, skru opp varmen og stek videre til grønnsakene er myke. Server med et dryss salt, pepper og litt god olivenolje eller smør.
     
  5. Server omeletten med de stekte grønnsakene og topp med en skje geiteyoghurt.

Middagstips

Blir det rester er dette perfekt nistemat til stranden!

Tid: 30-40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk bacon, ternet
1 pk Fosheim-ost, revet
10 egg
3 dl melk*

1 pk sous vide potet, delt i 4, båter
1 brokkoli, buketter
1⁄2 squash, ternet

1 glass geiteyoghurt
salt & pepper*
olje til steking*
smør eller olivenolje*


*Fra kjøkkenskapet
**Kan sløyfes