Hvit sennepssaus
Smelt smør i en kjele.
Tilsett hvetemel og rør rundt med en visp.
Spe med melk og visp sammen til en glatt saus.
La sausen småkoke i 3 minutter under omrøring.
Smak til med sennep, salt og pepper.

Kutt potet i terninger og tilsett i sausen. La potetene varmes i sausen på lav varme. 

Kutt tomat i terninger og finhakk sjalottløk. Bland sammen med olivenolje, salt, pepper og finhakket persille.  

Lag små snitt i pølsene og stek i en panne med litt olje til de er gjennomvarme og fått fin farge. 

Kok opp saltet vann i en liten kjele og kok ertene i 1–2 minutter til de er gjennomvarme. 

Server pølsene med stuet potet, erter og tomatsalat

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


Hvit sennepssaus
50 g melK
50 g smørK
6 dl melk
1 – 2 ss sennepK
1 pk sous vide potet, ternet

1 pk ostepølse, snittet 

1 pk erter
1 ss smørK

2 tomater, ternet
1 sjalottløk, finhakket
1 ss olivenoljeK
½ bunt persille, finhakket

salt & pepperK


K = Fra kjøkkenskapet