Om oss

I over 10 år har Kolonihagen levert økologiske smakfulle råvarer hjem til deg og til egne restauranter. Råvarer som er produsert på naturens premisser, fremstilt uten bruk av kunstige tilsetninger eller andre snarveier. Vi kjøper fra produsenter som har valgt kvalitet fremfor kvantitet og som brenner for det de driver med. Slik at du kan være helt trygg på at det du spiser er rent, næringsrikt og produsert på en bærekraftig måte.

Under finner du en liten oversikt over alle stedene du kan nyte våre produkter.

Kolonihagens matkasser
Våre matkasser leveres hver uke med ferske råvarer levert rett fra våre nøye utvalgte produsenter. Ut fra disse råvarene har vi komponert ulike matkasser. Velg mellom middagskasser med gode oppskrifter, grønnsakskasser, og andre spennende matkasser med økologisk mat og dagligvarer. Vi er opptatte av sesongens smaker og leverer norske økologiske matvarer så langt det er mulig.

Kolonihagen Restauranter
Kolonihagens restaurant i Oslo holder til en gammel ombygd stall på Frogner .. Her er det også mulige å booke til selskap og andre arrangementer. 

Kolonihagen bakeri
I Kolonihagen sitt bakeri finner du bakervarer som er laget  uten kunstige tilsetningsstoffer. Brødene har også naturlig lavt gluteninnhold. Alt for å skape rene håndverksprodukter og best mulig smak. Kolonihagen sine brød får du kjøpt i vår restauranter på Frogner, eller rett fra vårt bakeri på Lilleborg i Oslo.

Kolonihagen bryggeri
Det hele startet i en bryggekjeller på Grünerløkka i 2013 hvor vi brygget og tappet øl til salg i våre egne restauranter. For at flere enn våre gjester skulle få tilgang på økologisk øl fra Kolonihagen brygger vi nå sammen Mathias og våre venner på Færeder Mikrobryggeri. Ølet fra Kolonihagen Bryggeri er brygget med respekt og omtanke for håndtverket, råvarene og miljøet. Vi bruker bare økologisk malt og humle fordi vi tror det er best — for åkeren, jordsmonnet, for kornet, for gjærstammen, for humleplanten og humleblomsten, for smaken og for oss.

Kolonihagen i butikk
Med Rema 1000 som Kolonihagens nye partner, byr det på fantastiske muligheter for det norske, økologiske jordbruket - og deg som kunde (Klikk her, så forteller Jon-Frede mer om nyheten). Nå i starten av samarbeidet vil du finne våre brød i utvalgte butikker - og etterhvert vil våre økologiske produkter bli tilgjengelig i alle butikker. Mer informasjon om dette kommer.

Vær stolt når du bruker forbrukermakten din - hver gang du velger økologisk er du med på å dra etterspørselen i riktig retning.

Her kan du lese vår seneste kundebrosjyre: