Våre leverandører

Vi jobber hele tiden med å finne de beste og mest unike produktene. Her kan du lese mer om noen av våre leverandører.
 1. Horgen Gård
  Horgen Gård

  Horgen gård drives av familien Qvale og ligger i Nes på Romerike. Gården har vært drevet økologisk helt siden 1989 og spesialiserer seg på kjøttproduksjon med beitende storfe av rasen Aberdeen Angus. Med andre ord, er kyrene «grass fed» og spiser kun stråfôr som gras, halm og silo.

 2. Kaffa
  Kaffa

  Kaffa er et lite kaffebrenneri med store ambisjoner som jakter etter produsenter som foredler sine bær med kløkt og kjærlighet

 3. Alhaug gård
  Alhaug gård

  På Alhaug gård dyrkes det økologisk solbær. Bærene servere på det kongelig slott – eller på våre restauranter og i Kolonihagen Bakeri sine scones.

 4. Tim Wendelboe
  Tim Wendelboe

  Tim Wendelboe er et mikro brenneri, som ble startet av verdensmesteren ved samme navn. Brenneriet holder til på Grünerløkka i Oslo og kaffebønnene finner du blant annet i vår nettbutikk.

 5. Kjerringøy Gård
  Kjerringøy Gård

  Rød Kjerringøy er ystet etter inspirasjon fra en studietur i de franske alper, og i 2011 vant den prisen for Årets Ost 2011 under Det Norske Måltid.

 6. Hitra Gårdsbruk
  Hitra Gårdsbruk

  Grotteosten fra Hitra Gårdsmat er en fast, upasteurisert og knallgod ost. Vi bruker den flittig i våre restauranter, på blant annet vår pizza.

 7. Kreativ Katering
  Kreativ Katering

  Kreativ Catering håndlager produkter til våre matkasser på gode råvarer, uten tilsetningsstoffer, naturligvis.

 8. Ask gård
  Ask gård

  På Ask Gård produseres økologisk spekemat, helt uten kunstig tilsening. De lager Fenalår, pinnekjøtt og Spekepølser av egne lam og spekemat av gris fra Heinrich Jung.

 9. Holli Mølle
  Holli Mølle

  Holli Mølle har dyrket korn og produsert økologisk mel i over 150 år. I dag får vi både korn og mel fra Holli Mølle til vårt bakeri, mens til våre middagskasser får vi næringsrike middagsperler.

 10. Stensaas Reinsdyrslakteri
  Stensaas Reinsdyrslakteri

  Stensaas Reinsdyrslakteri AS drives i dag av tredje generasjon Stensaas.

 11. Runar Sørli
  Runar Sørli

  Enten du bestiller egg levert hjem på døren eller spiser på en av våre restauranter, kan du være sikker på at eggene kommer fra Sørli Gård i Skjeberg. Eggene er såklart økologiske.

 12. Metervare
  Metervare

  Vi får byens beste pølser til middagskassene våre fra Metervare. De lager pølsene sine på kun naturlige ingredienser og etterlater ingen ting til tilfeldighetene.

 13. Haugen Gardsmat
  Haugen Gardsmat

  I våre middagskasser finner du flotte produkter av lam og hjort fra Haugen Gardsmat.

 14. Fokhol Gård
  Fokhol Gård

  I middagskassen og våre restauranter får du servert flotte biodynamiske grønnsaker fra Fokhol Gård, året rundt! Du kan også bestille 1 kg biodynamiske poteter levert hjem.

 15. Rørosmeieriet
  Rørosmeieriet

  Kolonihagen bruker utelukkende meieriprodukter fra Rørosmeieriet. Få servert en kaffe med rørosmelk, skjørost i middagskassen eller kjøp enkeltprodukter fra vårt vareutvalg.

 16. Olav Jønsi
  Olav Jønsi

  Olav Jønsi driver Jønsi Gård på Hjuksebø i Telemark, og har 23 års erfaring med økologisk og biodynamisk epleproduksjon. Smak hans eplemost i en av våre restauranter!

 17. Huseby Gård Lier
  Huseby Gård Lier

  Friske grønnsaker fra Huseby Gård i Lier i Buskerud, like utenfor Drammen. Her dyrkes hovedsaklig salater, blomkål, kinakål og sqaush.

 18. Haugaland Meieri
  Haugaland Meieri

  Haugaland Meieri er et lite gårdsmeieri som produserer økologiske oster. I våre middagskasser vår blir det innimellom fest midt i uka med Haugalands fetaost!

 19. Brødrene Ringstad
  Brødrene Ringstad

  Med økologisk oksekjøtt fra Brødrene Ringstad kan du med med trygghet vite hva du spiser. Dyrene får kose seg ute på kløverengene på sommeren, og alt dyrene spiser kommer fra naturlige næringsrike kilder. Det har ikke blitt brukt sprøytemidler og det er strenge krav til den videre bearbeidingen av kjøttet.

 20. Fiskcentralen
  Fiskcentralen

  Fersk norsk fisk av høy kvalite finner i fiskehallen på Akershuskaia. Fiskecentralen starter arbeidsdagen ved 4-tiden om morgenen og det går i ett frem til 9 før det roer seg og vi får levert fisken helt fersk samme dag som vi kjører den ut til deg.