Våre leverandører

Vi jobber hele tiden med å finne de beste og mest unike produktene. Her kan du lese mer om noen av våre leverandører.
  1. Brød
    Brød

    Info om brødene

  2. Horgen Gård
    Horgen Gård

    Horgen gård drives av familien Qvale og ligger i Nes på Romerike. Gården har vært drevet økologisk helt siden 1989 og spesialiserer seg på kjøttproduksjon med beitende storfe av rasen Aberdeen Angus. Med andre ord, er kyrene «grass fed» og spiser kun stråfôr som gras, halm og silo.

  3. Kaffa
    Kaffa

    Kaffa er et lite kaffebrenneri med store ambisjoner som jakter etter produsenter som foredler sine bær med kløkt og kjærlighet

  4. Alhaug gård
    Alhaug gård

    På Alhaug gård dyrkes det økologisk solbær. Bærene servere på det kongelig slott – eller på våre restauranter og i Kolonihagen Bakeri sine scones.

  5. Tim Wendelboe
    Tim Wendelboe

    Tim Wendelboe er et mikro brenneri, som ble startet av verdensmesteren ved samme navn. Brenneriet holder til på Grünerløkka i Oslo og kaffebønnene finner du blant annet i vår nettbutikk.

  6. Kjerringøy Gård
    Kjerringøy Gård

    Rød Kjerringøy er ystet etter inspirasjon fra en studietur i de franske alper, og i 2011 vant den prisen for Årets Ost 2011 under Det Norske Måltid.

  7. Hitra Gårdsbruk
    Hitra Gårdsbruk

    Grotteosten fra Hitra Gårdsmat er en fast, upasteurisert og knallgod ost. Vi bruker den flittig i våre restauranter, på blant annet vår pizza.

  8. Kreativ Katering
    Kreativ Katering

    Kreativ Catering håndlager produkter til våre matkasser på gode råvarer, uten tilsetningsstoffer, naturligvis.

  9. Ask gård
    Ask gård

    På Ask Gård produseres økologisk spekemat, helt uten kunstig tilsening. De lager Fenalår, pinnekjøtt og Spekepølser av egne lam og spekemat av gris fra Heinrich Jung.

  10. Holli Mølle
    Holli Mølle

    Holli Mølle har dyrket korn og produsert økologisk mel i over 150 år. I dag får vi både korn og mel fra Holli Mølle til vårt bakeri, mens til våre middagskasser får vi næringsrike middagsperler.

  11. Stensaas Reinsdyrslakteri
    Stensaas Reinsdyrslakteri

    Stensaas Reinsdyrslakteri AS drives i dag av tredje generasjon Stensaas.

  12. Runar Sørli
    Runar Sørli

    Enten du bestiller egg levert hjem på døren eller spiser på en av våre restauranter, kan du være sikker på at eggene kommer fra Sørli Gård i Skjeberg. Eggene er såklart økologiske.

  13. Metervare
    Metervare

    Vi får byens beste pølser til middagskassene våre fra Metervare. De lager pølsene sine på kun naturlige ingredienser og etterlater ingen ting til tilfeldighetene.

  14. Haugen Gardsmat
    Haugen Gardsmat

    I våre middagskasser finner du flotte produkter av lam og hjort fra Haugen Gardsmat.

  15. Fokhol Gård
    Fokhol Gård

    I middagskassen og våre restauranter får du servert flotte biodynamiske grønnsaker fra Fokhol Gård, året rundt! Du kan også bestille 1 kg biodynamiske poteter levert hjem.

  16. Rørosmeieriet
    Rørosmeieriet

    Kolonihagen bruker utelukkende meieriprodukter fra Rørosmeieriet. Få servert en kaffe med rørosmelk, skjørost i middagskassen eller kjøp enkeltprodukter fra vårt vareutvalg.

  17. Olav Jønsi
    Olav Jønsi

    Olav Jønsi driver Jønsi Gård på Hjuksebø i Telemark, og har 23 års erfaring med økologisk og biodynamisk epleproduksjon. Smak hans eplemost i en av våre restauranter!

  18. Huseby Gård Lier
    Huseby Gård Lier

    Friske grønnsaker fra Huseby Gård i Lier i Buskerud, like utenfor Drammen. Her dyrkes hovedsaklig salater, blomkål, kinakål og sqaush.

  19. Haugaland Meieri
    Haugaland Meieri

    Haugaland Meieri er et lite gårdsmeieri som produserer økologiske oster. I våre middagskasser vår blir det innimellom fest midt i uka med Haugalands fetaost!

  20. Brødrene Ringstad
    Brødrene Ringstad

    Med økologisk oksekjøtt fra Brødrene Ringstad kan du med med trygghet vite hva du spiser. Dyrene får kose seg ute på kløverengene på sommeren, og alt dyrene spiser kommer fra naturlige næringsrike kilder. Det har ikke blitt brukt sprøytemidler og det er strenge krav til den videre bearbeidingen av kjøttet.

  21. Fiskcentralen
    Fiskcentralen

    Fersk norsk fisk av høy kvalite finner i fiskehallen på Akershuskaia. Fiskecentralen starter arbeidsdagen ved 4-tiden om morgenen og det går i ett frem til 9 før det roer seg og vi får levert fisken helt fersk samme dag som vi kjører den ut til deg.