Om Kolonihagen

I over 10 år har Kolonihagen levert økologiske smakfulle råvarer hjem til deg og til egne restauranter. Råvarer som er produsert på naturens premisser, fremstilt uten bruk av kunstige tilsetninger eller andre snarveier. Vi kjøper fra produsenter som har valgt kvalitet fremfor kvantitet og som brenner for det de driver med. Slik at du kan være helt trygg på at det du spiser er rent, næringsrikt og produsert på en bærekraftig måte.

Under finner du en liten oversikt over alle stedene du kan nyte våre produkter.

Kolonihagens matkasser
Hver uke får vi ferske råvarer levert rett fra våre nøye utvalgte produsenter. Ut fra disse råvarene har vi komponert ulike matkasser. Velg mellom middagskasser med gode oppskrifter, grønnsakskasser, og andre spennende matkasser med økologisk mat og dagligvarer. Vi er opptatte av sesongens smaker og leverer norske økologiske matvarer så langt det er mulig.

Kolonihagen Restauranter
I en koselig og intim bakgård på Frogner finner du vår restaurant. Her er det også mulighet for å bookse selskap, event og arrangementer.

Kolonihagen bakeri
I Kolonihagen sitt bakeri finner du bakervarer som er laget  uten kunstige tilsetningsstoffer. Brødene har også naturlig lavt gluteninnhold. Alt for å skape rene håndverksprodukter og best mulig smak. Kolonihagen sine brød får du kjøpt i vår restaurant i Oslo på Frogner og på Grünerløkka eller rett fra vårt bakeri på Lilleborg i Oslo.

Kolonihagen bryggeri
Det hele startet i en bryggekjeller på Grünerløkka i 2013 hvor vi brygget og tappet øl til salg i våre egne restauranter. For at flere enn våre gjester skulle få tilgang på økologisk øl fra Kolonihagen brygger vi nå sammen Mathias og våre venner på Færeder Mikrobryggeri. Ølet fra Kolonihagen Bryggeri er brygget med respekt og omtanke for håndtverket, råvarene og miljøet. Vi bruker bare økologisk malt og humle fordi vi tror det er best — for åkeren, jordsmonnet, for kornet, for gjærstammen, for humleplanten og humleblomsten, for smaken og for oss.

Kolonihagen ”der du er”
Dette er Kolonihagens nyeste konsept som serverer sunn økologisk street food. Vi ønsker å være tilstede på trafikkerte områder i bybildet for å servere deg en smakfull og næringsrik frokost og lunsj i ukedagene. I helgene flytter vi litt rundt på oss ettersom hvor det skjer i Oslo.

Kolonihagen i butikk
Brødet finnes på utvalgte Meny, Coop Mega og Jacobs. Ølet er tilgjengelig i alle landes Menybutikker.

Vær stolt når du bruker forbrukermakten din. For hver gang du velger økologisk er du med på å dra etterspørselen i riktig retning.

Her kan du lese vår seneste kundebrosjyre: