Legg posen med oksekjaker under rennende varmt vann i springen til kraften har smeltet. Klipp hull på posen og hell kraften over i et målebeger. Riv eller kutt kjøttet i biter.

Kok ris etter anvisning på pakken.

Varm vid gryte med litt olje og stek løk og paprika til det har fått farge. Tilsett hvitløk, begeret med krydder og la det frese 1 minutt. Tilsett deretter kraften, 1 dl vann, kjøttet og tomatpassata. La gryten koke i 10 minutter, smak til med salt og pepper.

Server den meksikanske gryten med ris, Rørosrømme og hakket persille.

Tid: 20 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk oksekjaker
1 løk, ternet
1 paprika, paprika
1-2 fedd hvitløk, finhakket
1 beger krydder
1 dl vann
1 glass tomatpassata

1 pk ris
½ bunt persille, hakket
½ beger rømme

salt & pepper K


K = fra kjøkkenskapet