Produkter i Rema 1000

Sammen med REMA 1000 har vi fått lov til å være kompromissløse på smak og kvalitet – og når vi velger råvarer og produsenter, er bærekraft, etikk og dyrevelferd en selvfølge. Du kan derfor nå nyte ekstra gode smaker med ekstra god samvittighet – til lave priser. Dette samarbeidet har gjort det mulig for oss å realisere vår visjon om å gjøre økologiske kvalitetsvarer tilgjengelig for alle. Sammen jobber vi også parallellt med å legge om flere gårder til økologisk drift, slik at vi på en bærekraftig måte kan sørge for at norsk økologisk produksjon øker, og at alle være produkter etterhvert kan bli tilgjengelig over hele landet.

Et utvalg av produktene er nå også tilgjengelig i vår nettbutikk!

 1. Røkelaks
  Røkelaks

  En økologisk røkelaks, av beste stykningsdel. Vi har skåret røkelaksen i litt tykkere skiver for smakens skyld.

 2. Egg
  Egg

  Vi får våre egg fra Ole Haakaas og Unni & Bjørn Carl Weydahl. De vet hvordan man lager gode egg – alt handler om høne og hvordan hun har det. 

 3. Frossen frukt og bær
  Frossen frukt og bær

  Endelig får du økologiske fryste bær og frukter. Perfekt til smoothies og sunne iskremer. Foreløpig kun i Oslo og utvalgte butikker rundt Oslo.

 4. Ost
  Ost

  Vi kan nå tilby økologiske oster for enhver; Velg mellom den milde skivede gulosten for hele familien, en modnet Gouda med litt mer karakter, en kremet blåmuggost eller en herlig Brie fra Normandie.

 5. Frosne rundstykker
  Frosne rundstykker

  Basert på Kolonihagen Bakeri sine mestselgende brød har vi utviklet en serie rundstykker. Fra fine rundstykker med Rørossmør, til familiens favoritt med hirse, til grove rug "shots" med surdeig.

 6. iskrem
  iskrem

  Vår iskrem er laget på økologisk A2 melk fra gressfôrede Jerseykuer. Iskremen er tilgjengelig i 4 smaker, i alle REMAs butikker.

 7. Syltetøy
  Syltetøy

  Smak våre nye syltetøy – laget av 70 % frukt og bær. Finnes i 4 forskjellige smaker, i alle REMAs butikker.

 8. Appelsinjuice
  Appelsinjuice

  I vår appelsinjuice har vi tilsatt 25 % røde appelsiner, for en ekstra god og karakteristisk smak.

 9. Bakemiks
  Bakemiks

  Vi har utviklet to typer bakemikser som passer likegodt til helgefrokosten som til matpakken.

 10. Kaffe
  Kaffe

  I samarbeid med KAFFA i Oslo får du for første gang tak i spesialkaffen i dagligvare – som du tidligere måtte til kaffebaren for å kjøpe.