Varm ovnen til 220°C.

Kok ris etter anvisning på pakken.

Varm en stor panne eller vid gryte med litt olje. Stek aubergine til den har fin farge. Tilsett rødløk, spisskummen, chili og linser. Stek videre til løken er blank. 

Tilsett tacosaus, vann og la det småkoke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper. 

Fordel i en ildfast form, topp med nachochips og revet parmesan. Bak i ovnen i 7-10 minutter til osten er smeltet. 

Ta formen ut av ovnen, topp med cherrytomater og server med rømme og ris. 

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk ris

2 aubergine, ternet
1 rødløk, tynne båter
1 ss spisskummen K
½ - 1 chili, finhakket
1 boks linser, skylt/silt
1 glass tacosaus
1 dl vann
½ bit parmesan, revet
1 pk tortillachips
1 pk cherrytomat, halve

1 beger Rørosrømme
salt & pepper K


K = Fra kjøkkenskapet