Kok opp en kjele godt med vann og salt til pastaen.

Gjør alle ingrediensene klare, del og kutt etter anvist til høyre. Kok pasta etter anvisning på pakken.

Stek løk og pancetta til det er gyllent. Tilsett squash og stek videre til det er mørt. Vend inn rømme og tomat, og tilsett ca. 1/3 av den revede parmesanen. Smak til med salt og pepper.

Sil av vannet på pastaen og bland med sausen. Rør inn egge- plommene med pastaen, bland godt til sausen har tyknet.

Alt som gjenstår nå er å servere maten med masse revet parmesan.


Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk fullkornspasta
1 stk løk, i terninger
1 bit pancetta, i terninger
1⁄2 stk squash, i terninger
1 stk tomat, i terninger
ca. 1⁄2 stk parmesan, revet
1 beger rørosrømme
2 eggeplommer*
salt og pepper*

*Fra kjøkkenskapet

Erstatt pasta for en glutenfri oppskrift.