Tenn grillen eller finn frem en grill-/ eller stekepanne. 

Kok opp vann til couscous. (Evt. kok quinoa etter anvisning på pakken, for en glutenfri rett.)

Kutt lammefarsen som vist på bildet og tre i spyd hvis du har. 

Kutt alle grønnsakene som beskrevet. 

Grill spydene til de har fått fin farge og kjøttet er gjennomstekt.

Lag couscous etter anvisning på pakken og bland med de kuttede grønnsakene til en salat. Smak til med olivenolje, sitronsaft, salt og pepper.

Smak til yoghurt med koriander, salt og pepper.

Server lammespydene med tabbouleh og rømmedressing.


TIPS

Bløtlegger du spydene i vann (før du trer på kjøttet) i 5 minutter begynner de ikke å brenne på grillen!

Tid: 40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


tabbouleh
1 pk couscous (erstatt med quinoa for glutenfri rett)
2 tomater, ternet
1 agurk, ternet
1 paprika, ternet
1 sitron, saften
1 bunt persille, hakket
1 rødløk, finhakket
½ dl olivenolje K

1 pk krydret lammefarse
grillspyd K (kan sløyfes)

½ beger Rørosyoghurt
½ koriander, hakket

salt & pepper K


K = fra kjøkkenskapet